De ce un acvariu Aquadec facut pe comanda?

Pentru ca noi, echipa Aquadec, nu facem niciun fel de compromis cand vine vorba de calitatea acvariilor noastre. Folosim o abordare bazata pe factori esentiali in alegerea unui acvariu: calitatea materialelor, aspectul, siguranta, durabilitatea.

Folosim aceasta abordare de la primul stadiu de selectie al sticlei si pana la dezvoltarea si fabricarea unui acvariu.

Acest lucru ne da posibilitatea sa asiguram clientului garantia ca achizitioneaza un produs de o calitate deosebita, sigur si durabil, o investitie care de obicei supravietuieste peste timp si poate fi trecuta mai departe, atunci cand clientul decide ca este momentul pentru un upgrade, pentru trecerea la un model mai mare sau mai nou.

Selectam cu grija furnizorii nostri si lucram numai cu materiale si sticla de calitate deosebita din punct de vedere al reflexiei, densitatii, planeitatii, produsa in UE si prelucrata in Romania.

Acvariile noastre sunt lucrate manual,
unul cate unul. Nu folosim utilaje sofisticate sau masinarii automatizate pentru asamblare si lipire. Sticla este insotita de un certificat de calitate ce atesta provenienta si marca si este prelucrata pe masini automatizate pentru a asigura cu exactitate dimensiunile dorite si finisajele de calitate ale mariginilor acesteia.

De la taierea sticlei si pana la vanzare, un acvariu Aquadec necesita peste 100 de operatiuni diferite. Orele de manopera pentru un acvariu Aquadec se ridica la 10-15 pentru un acvariu mediu si pot ajunge la 30-45 pentru acvariile mari.

Durata de livrare pentru un acvariu Aquadec facut pe comanda variaza de la zile la saptamani perioada in care este inclusa si etapa de uscare. Dupa lipire, acvariile noastre raman nemiscate cateva zile pe bancul de lucru pentru a asigura o uscare corespunzatoare inainte de trecerea la etapele urmatoare care presupun manevrarea acestora.Toate operatiunile de lipire, finisare, curatare, ambalare sunt efectuate cu grija de personal specializat pentru a evita orice neplaceri ulterioare si pentru ca, toti clientii nostrii sa beneficieze de un produs de o calitate superioara de care se vor bucura mult timp.

Siguranta acvariilor Aquadec 
este un aspect foarte important pentru noi si de aceea luam toate masurile pentru proiectarea si realizarea fiecarui acvariu in parte, tinand cont de anumite legi ale fizicii. Aplicam masuri suplimentare de siguranta (intaritoare, foi duble de sticla, etc) atunci cand situatia o impune. Folosim tehnici si metode care s-au dovedit eficiente in timp pentru a inlatura orice bula de aer sau orice impuritati din lipitura, folosim sticla de grosimi variabile, usor supradimensionate fata de volumul acvariului si avem grija ca, la final, sa fie efectuate o serie de teste de umplere si stresare a bazinului.

Solutiile de lipire, curatare, finisare, etc. folosite la fabricarea acvariilor Aquadec sunt si ele de foarte buna calitate, produse de firme renumite in domeniu.

Nu ne mandrim, si nici nu vrem, ca suntem cei mai rapizi la fabricarea acvariilor dar tocmai acest lucru ne recomanda.

La final alegerea va apartine.