Nu doar un alt pet-shop online !

 

Inca de la infiintarea sa in anul 2013, societatea Aquadec Trading s-a dorit a fi altceva pe piata de profil a acvaristicii din Romania. Fondatorii sai au decis sa transforme pasiunea lor de peste 10 ani pentru acvaristica, intr-o afacere care sa fie, in acelasi timp, si o "unealta" ajutatoare pentru acvaristii romani, o alternativa care sa puna umarul la acoperirea lipsurilor din domeniu. Ne-am adresat inca de la inceput atat acvaristilor cu exprienta, cat si incepatorilor si celor care doreau sa aiba un prim contact cu acest hobby. Ne-am dat interesul sa raspundem cu rabdare si profesionalism la toate intrebarile, oricat de banale sau hilare pareau unele dintre ele, avand tot timpul in minte ca si noi am pornit candva in acelasi mod.

 

Am abordat doar domeniul acvaristicii, al teraristicii si al pond-ului (iaz) si asta nu pentru ca nu iubim si celelalte animale ci pentru ca ne-am dorit inca de la inceput sa fim un partener profesionist si de incredere pentru clientii nostri pe un domeniu pe care il stapanim si in care incercam zi de zi sa ne perfectionam. Nu ne este rusine sa raspundem cu "nu stiu" atunci cand suntem intrebati ceva la care nu cunoastem raspunsul insa, data fiind experienta acumulata, putem aprofunda problema din alte perspective, cu sanse mult mai mari de gasire a unor raspunsuri si/sau solutii.

 

Pentru inceput afacerea s-a bazat pe un magazin online si fabricarea de acvarii din sticla la comanda intr-un atelier de aproximativ 20mp. La inceputul anului 2014, trendul ascendent al afacerii si consolidarea pozitiei pe piata de profil, au determinat societatea sa se extinda. In acest sens s-a procedat la deschiderea unui showroom de acvaristica cu rol si de magazin cu vanzare directa si a unui nou atelier de productie a acvariilor insumand un spatiu total de peste 110mp.

 

Ne-am bazat mereu pe calitate si am incercat mereu sa tinem ridicata stacheta in acest sens. Acvariile noastre au "beneficiat" de materiale de cea mai buna calitate si de oameni pregatiti si cu experienta in fabricarea, montajul, amenajarea si punerea lor in functiune.

 

Spre finalul anului 2014, constatand lipsa de pe piata acvaristica romaneasca a unor producatori renumiti, lipsa ce limita accesul pasionatilor la o gama variata de produse care in Europa erau deja foarte populare, Aquadec a inceput negocieri cu o serie dintre acestia si a reusit sa aduca in Romania, in mod oficial foarte multe produse de la brand-uri renumite (Newa - Italia, Kent Marine - SUA, Aquasabi si Glass Garten - Germania, etc).

 

In anul 2015 am continuat sa ne extindem paleta de servicii si de produse si, la cererea catorva clienti, am lansat gama noastra de acvarii profesionale destinate pescariilor si supermarket-urilor cu raioane specializate in vanzarea pestelui. Si aceasta latura a activitatii noastre ne-a adus in fata multor provocari fiind un domeniu relativ nou in Romania insa, ne place sa credem (conform feedback-ului clientilor nostri), ca am reusit sa ne facem treaba cu brio iar experienta acumulata ne-a permis sa implementam cu succes si alte proiecte cu grad de dificultate ridicat.

 

In anul 2016 am aniversat acvariul cu numarul 500 si peste 1000 de clienti. In tot acest timp, am incercat sa castigam mereu increderea clientilor nostri si am facut tot posibilul sa o pastram.