Toate datele personale, introduse de către utilizatorul serviciilor noastre, vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Aquadec.ro prin SC Aquadec Trading SRL este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numărul de notificare – cerere de obtinere a nr. de notificare in curs.

Informaţiile cuprinse în formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client şi facturare.

 

Aquadec.ro se angajeaza sa nu inmaneze datele personale ale utilizatorilor siteului catre terti (persoane fizice sau juridice), si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea siteului si a ofertelor acestuia.

 

Aquadec.ro prin SC Aquadec Trading SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail persoanelor terţe (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site şi nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

 

Scopul retinerii datelor personale de catre Aquadec.ro este de a informa utilizatorii in legatura cu situatia contului lor, cu starea comenzii si de a face evaluari ale produselor si serviciilor pe care le ofera.

 

Utilizatorii site-ului Aquadec.ro care si-au oferit datele personale pot opta in orice moment pentru stergerea acestora din baza de date prin trimiterea unui e-mail la office@aquadec.ro

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Aquadec Trading SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă, şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către client, un membru al familiei clientului, ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: prelucrarea comenzilor, livrarea produselor, facturare şi atribuirea unui cont utilizatorului care să ii permită urmărirea situaţiei comenzii, realizarea de comenzi viitoare mai rapide fără a necesita reintroducerea datelor personale, accesul utilizatorului la datele personale pentru modificare sau ştergere.

 

Clientul nu este obligat să furnizeze datele cu caracter personal. Refuzul determină imposibilitatea finalizării tranzacţiei şi, prin urmare, anularea acesteia, datorită necesităţii acestora pentru prelucrarea comenzilor, livrarea produselor şi facturare.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării doar de către operator. Ca exceptie, numele şi adresa de livrare ale clientului vor fi comunicate si lucrătorilor din cadrul Poştei Române sau serviciilor de curierat, după caz, pentru expedierera comenzilor.

 

Clientul are dreptul de a menţiona, în procesul de inregistrare, dacă doreşte să primească informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele sau promoţiile oferite de Aquadec.ro, prin SC Aquadec Trading SRL. Dacă doreşte să fie notificat, clientul va bifa căsuţa din secţiunea Newsletter, în procesul de înregistrare.

 

Persoanele care nu sunt clienti aquadec.ro  pot opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele sau promotiile oferite de aquadec.ro prin abonarea la sectiunea de Newsletter din subsolul site-ului aquadec.ro. Dezabonarea acestora se poate face prin trimiterea unui e-mail catre office@aquadec.ro

 

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale, care îl privesc şi să solicitaţe ştergerea datelor sale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va solicita ştergerea datelor administratorului siteului. De asemenea, clientului îi este recunoscut dreptul de a se adresa justiţiei.

 

SC Aquadec Trading SRL nu va folosi datele clienţilor decât în scopurile enumerate mai sus. Pentru protecţia identităţii clienţilor, SC Aquadec Trading SRL nu va divulga nimănui datele clienţilor săi.

 

Modificarea datelor personale introduse în procesul de înregistrare se poate face după procesul de autentificare, din meniul Profilul meu. Dacă se doreşte ştergerea contului de pe server, clientul este rugat să solicite aceasta printr-un email adresat operatorului.