Politica returnare

În cazul în care constata probleme cu vreunul dintre produsele achizitionate de pe Aquadec.ro, clientul este rugat sa contacteze administrația siteului. Orice sesizare este tratata cu maxima seriozitate.

 

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele achiziționate de pe siteul Aquadec.ro pot fi returnate în termen de 10 zile de la primire fara penalitați și fara invocarea vreunui motiv de catre client.

 

Produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat: ambalaj original, etichete atașate și sa fie însotit de documentele cu care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, defecte etc.

 

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea inițiala. Aquadec Trading SRL va înapoia contravaloarea comenzii în termen de 30 de zile de la data denunțarii în scris (prin email) a contractului. Suma înapoiata cat și conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

 

In cazul produselor perisabile (ex: hrana, medicamente sau recompense) acestea pot fi returnate numai in cazul in care nu au fost deschise.

 

Pentru a solicita returnarea unui produs va rugam sa ne contactati in termenul stipulat prin telefon, e-mail sau direct la sediul firmei (toate informatiile cu privire la modalitatile de comunicare cu firma sunt prezente in sectiunea „contact”).