Pentru ca am dorit mereu sa imbunatatim si sa extindem gama de produse si servicii oferite clientilor nostrii, societatea noastra a lansat la inceputul anului 2020 o serie de productie pentru acvarii comerciale/profesionale, destinate comercializarii pestelui viu si fructelor de mare (homari, crabi, midii, stridii, creveti, etc.)

 

Aceste acvarii sunt in principal destinate lanturilor de supermarket-uri sau hypermarket-uri dotate cu raion specializat in vanzarea pestelui viu insa pot fi cu usurinta utilizate si de catre magazinele de tip pescarie, de catre crescatoriile de peste, de catre cei care temporar stocheaza pestele viu in vederea unui viitor transport, de catre restaurantele cu profil pescaresc s.a.m.d.

 

Acvariile fabricate de firma noastra respecta toate standardele si tehnologiile de ultima ora aplicate in domeniu referitoare la calitatea materialelor, gradul de siguranta al acestora si functionarea impecabila a tuturor echipamentelor. Toate acestea adaptate, de fiecare data, la speciile de pesti/vietati ce urmeaza a fi introduse in aceste acvarii.


La fabricarea acvariilor de pescarie folosim sticla cler float avand diferite grosimi, cu termoizolatie sau fara, de calitate superioara, fabricata in Europa, echipamente produse de cele mai mari nume in domeniu, astfel incat produsul final sa corespunda celor mai pretentioase standarde. In functie de dotari si de dimensiuni, acvariile construite de noi trec printr-un proces de proiectare asistata de calculator care asigura, o data in plus, cele mai optime variante tehnice in functie de solicitarile clientului.

 

Procesul de realizare incepe cu proiectarea coroborata cu tehnicile si regulile de realizare a unor astfel de acvarii. Sticla este atent dimensionata pentru a suporta sarcina acvariului iar la cerere putem recomanda si sticla laminata, securizata sau cu grosimi mai mari. Siliconul folosit pentru lipirea acvariilor realizate de noi este un silicon de tip profesional special conceput pentru acvarii de mari dimensiuni si este prevazut sa suporte sarcini si dimensiuni generoase ale acvariilor comerciale.

 

Materialele de calitate agrementate pentru industria alimentara (sisteme de tevi PVC-U, inox alimentar AISI 304, solutii de lipire si tratare a sticlei fara toxicitate chimica, etc) fac parte din acelasi proces complex de realizare al acvariilor noastre.

Standurile suport pentru acvariile comerciale sunt proiectate sa reziste greutatii fiecarui acvariu in parte si nu fac rabat de la acelasi standard de calitate pe care ni l-am impus. Sunt realizate exclusiv din aluminiu si/su inox pentru a respecta reglementarile legale in domeniu alimentar.

 

Nu ne mandrim ca suntem rapizi si nici nu dorim acest lucru, mai ales cand vine vorba de siguranta acvariilor realizate de noi asa ca presiunile datorate termenelor de executie nu ne sunt tocmai pe plac. Nu avem pretentia ca suntem cei mai ieftini si nici nu dorim acest lucru pentru ca ar insemna o abatere de la standardul nostru ridicat de calitate doar pentru a ajusta pretul, fara sa se aiba in vedere consecintele negative ce pot sa apara pe termen mediu si lung prin rabatul facut la calitatea produsului.

 

Ceea ce va putem oferi insa, este un raport calitate/pret imbatabil si un produs durabil si perfect functional ce isi va demonstra investitia in timp.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii utile sau doriti o oferta personalizata pentru unul sau mai multe acvarii profesionale, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin oricare din mijloacele de contact puse la dispozitie pe site-ul nostru.


Echipa aquadec.ro